Algemene voorwaarden

1. Afspraakinhoud
1.A De abhyanga en shiro abhyanga massage zijn massages die zich zowel op het fysieke als energetische gestel van de klant richten. Er wordt gewerkt met energiebanen, drukpunten, chakra's, spieren en weefsels. Tijdens de hele lichaam massage wordt zowel de voorkant als achterkant van het lichaam gemasseerd. De lichaamsdelen die aan bod komen zijn: voeten, benen, buitenkant billen, buik, borstgebied, armen, handen, nek, gezicht, hoofd en rug. Bij de shiro abhyanga massage komen gezicht, hoofd, nek en schouders aan bod. 

1.B Wanneer de klant een van deze delen niet gemasseerd wil hebben zal deze dit moeten aangeven. Dit kan per mail in reactie op de bevestigingsmail of voorafgaand aan de afspraak in de behandelkamer. Ook tijdens de massage behoudt de klant altijd het recht om aan te geven als iets niet prettig voelt of hij/zij liever heeft dat een bepaald gebied overgeslagen wordt. 

1.C De massage is een ontspanningsmassage en is geenszins bedoeld als erotische massage of ook maar enigszins daaraan gerelateerd. Wanneer de klant zich hier wel naar gaat gedragen zal de masseur hier direct aangifte van doen bij de politie. 

 

2. Aansprakelijkheid
2.A De massage heeft een helende werking op de innerlijke balans van de klant. Het is echter geen vervanging van welk medisch traject dan ook ter bevordering van de gezondheid van de klant. De masseur is geen arts of genezer, en eventuele tips na afloop van of voorafgaand aan de massage mogen dan ook niet worden gezien ter vervanging van reguliere gezondheidszorg, fysiotherapie of medicatie. Wat de klant hiermee doet is de verantwoordelijkheid van de klant zelf. 

2. B Wanneer er sprake is van bepaalde fysieke klachten (peesontsteking, schimmelnagels, whiplash, zwangerschap, etc.) zal klant dit moeten aangeven voorafgaand aan de afspraak zodat de masseur hier rekening mee kan houden tijdens de behandeling. Ook tijdens de massage kan de klant altijd nog vergeten zaken benoemen waar de masseur rekening mee dient te gaan houden. 

2. C In het geval van allergieën moet de klant dit per e-mail ruim van tevoren aangeven zodat de massage olie niet gemaakt wordt met mogelijke allergenen voor de klant (denk aan sesam, amandel, fructose, etc.).

 

3. Annuleringsvoorwaarden
Afspraken kunnen schriftelijk worden afgezegd per e-mail of via het contactformulier op de website.Tot 24u van tevoren kunnen afspraken kosteloos worden afgezegd. Korter dan 24u van tevoren zullen de afspraken alsnog in rekening worden gebracht. 

 

Laatste update 30-12-2018 door Marlise Trouwborst