Zwangerschapsolie

Ayurvedische zwangerschapsolie: lichaams- en massageolie voor moeders (in wording). Als cadeau voor de zwangerschap of om jezelf heerlijk mee te verwennen en je lichaam die welverdiende verzorging te geven van al het harde werk dat het nu levert. Verzorg er je huid mee, masseer het in, of, als je slim bent: laat het doen of geef het aan de masseur tijdens een zwangerschapsmassage! Maar hoe je het ook gebruikt, het is een weldaad voor je huid, onderliggende weefsel en zeker ook je geest.

 

De ingrediënten van deze zwangerschapsolie zijn zorgvuldig uitgekozen volgens Ayurvedische principes om de oprekkende en veranderende huid zacht te houden en striae en littekens te voorkomen/verminderen. Wanneer je dit tot een ritueeltje maakt en er van geniet, geniet je kindje met je mee, want die voelt jouw emoties haarfijn aan. Volgens de Ayurveda kan je met de ingrediënten die ik ook voor deze olie gebruik de striae die zich tijdens de zwangerschap vormt, zelfs volledig voorkomen. Hoe?

Smeer jezelf rijkelijk in - in het bijzonder de heupen/buik/borsten - ongeveer 30 minuten voordat je gaat douchen. Laat het zo goed mogelijk intrekken en neem dan een warme douche. Je zal voelen dat ook na de douche je huid nog steeds heerlijk zacht en soepel aanvoelt door de zwangerschapsolie. Voor het beste resultaat doe je dit minimaal elke dag, met aandacht en liefde voor jezelf en het kleine wondertje dat in je groeit. 

 

Inhoud: 250 ml. Ingrediënten: amandelolie, sesamolie, castorolie, ghee, ayurvedische zwangerschapskruiden, sandelhout, kardemom, essentiële olie van curcuma en jasmijn. 

 

Elk flesje zwangerschapsolie wordt verzonden in een hergebruikte doos en is daarin mooi verpakt in een vrolijk linnen cadeau tasje dat je zelf ook nog kunt hergebruiken. Alles dat ik gebruik voor pakketjes en inhoud is ofwel herbruikbaar, hergebruikt of biologisch afbreekbaar.  

€ 22,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

Benieuwd naar jouw Ayurvedische type / dosha?

Doe dan hier de gratis test, zodat je nog zekerder bent van welke olie het beste past! 

Anderen bestelden ook:


MASSAGEOLIE VOLGENS DE AYURVEDA

Olie neemt in Ayurvedische massage een hele belangrijke rol in. Soms is het zelfs nog belangrijker dan de techniek die de masseur tijdens een zwangerschapsmassage toepast, bijzonder toch? Zodra de olie wordt aangepast op het individu, met diens mentale/fysieke aandachtspunten in acht genomen, wordt het gezien als medicinale olie. Het gebruik van sesamolie is erg belangrijk, omdat deze olie het best door je huid heen trekt. Hierbij neemt het alle eigenschappen van de andere ingrediënten uit deze olieflesjes met zich mee en voedt/balanceert het je lichaam van binnenuit en via de huid. En dat is zeker belangrijk bij de zwangerschap.

Eigenschappen Ayurvedische zwangerschapsolie

  • Home made / home bottled 
  • Voor uitwendig gebruik
  • Minimale houdbaarheid: 6 maanden
  • Geen fabriekswerk of massaproductie, elk flesje is met aandacht gevuld en ingepakt door mijzelf
  • De basisoliën zijn koudgeperst, ongeraffineerd, biologisch, vegan en proefdiervrij
  • Het flesje bevat ook een ongefilterd/chloor vrij theezakje waar de kruiden inzitten, dichtgeknoopt met jute touw.
  • Bevat: noten. Kan sporen bevatten van ingrediënten van andere Marmamama olie. Allergenen die hier verwerkt worden: noten, tarwe(gluten), zaden. Allergenen verwerkt bij leveranciers ingrediënten: noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet.