Mindfulness


'''Bij Marlise een mindfulnesstraining volgen is gegarandeerd leerzaam. Ze is een wandelende encyclopedie én is in staat om complexe 'mindzaken' uit te leggen in begrijpbare woorden en beelden. Marlise is bedachtzaam en kan zich goed aanpassen, waarmee ze evenwicht behoudt in de dynamiek van de groep. Daarnaast maken haar empathische vermogens, eerlijkheid over zichzelf en droge humor haar een toegankelijk persoon, wat ik belangrijk vind voor een training als deze. Kortom, een fijne ervaring.'' (Bron: Linkedin)


Maar wat ís mindfulness nou precies? Waarom zou ik eraan beginnen? Is het wel geschikt voor mij? Is het wel wetenschappelijk onderbouwd? Ik heb het hier voor je op een rijtje gezet. Verder vind je op de huidige pagina info over de vorm van het aanbod. 


Groepstraining

Het officiële mindfulness programma is een training met 4-10 andere deelnemers, waarbij je elke week met elkaar samenkomt. Omdat ik de voorkeur geef aan een knusse en intieme groep zullen er maximaal 5 deelnemers zijn. Er wordt geoefend, gediscussieerd en geëvalueerd. 

 

In een groep merk je dat je niet alleen bent, kan je leren van ervaringen van anderen en mag je soms even stil zijn en gewoon luisteren wanneer je geen drang voelt om in de aandacht te staan.  

Individuele training

Je kan ook alleen of samen met je partner of vriend(in) een training bij mij volgen. Je kan ervoor kiezen om de standaard 8-weken training te volgen of losse coaching gesprekken. De duur van de afspraak varieert (in overleg) tussen de 45 en 90 minuten. Mocht je hier interesse in hebben kan je mij vrijblijvend mailen met je vragen en wensen.

Op aanvraag

Ik geef ook eenmalige groepslessen, meditatieworkshops en stiltedagen. Houd de agenda in de gaten om te zien of er iets bij zit voor jou! Mocht je zelf op eigen locatie iets willen regelen kan dat ook. Mail me met je wensen en we gaan kijken hoe dat het beste vormgegeven kan worden. 

 

Daarnaast ben ik ook in te huren voor mindfulness training op het werk (klik hier voor meer info) of meditatiesessies op het werk of in saunacomplexen. Vraag gerust een offerte aan als je meer wil weten. Geheel vrijblijvend natuurlijk.