Welkom! Je kan hier een cadeaubon kopen voor jezelf of iemand anders die je een fijne Ayurvedische behandeling gunt.
Praktische verzendinformatie en eventuele korting vind je onderaan deze pagina.

 

Wist je dat ik ook regelmatig maaltijden deel? Zowel Ayurvedische maaltijden zoals kitcheri/khichdi, als waar ik op dat moment lekker zin in heb ;) . Je kan me op de site van Thuisgekookt (klik hier) volgen voor updates.

 

Alvast veel plezier met je bestelling!

Groetjes, Marlise


Ayurveda Kapha Olie
  Heerlijk kruidige, verwarmende Ayurvedische olie voor het ''kapha'' lichaamstype. Verzorg er je huid mee, masseer het in, of als je slim bent laat je het een ander doen! Maar hoe je het ook gebruikt, het is een weldaad voor je huid, ... (meer lezen)
vanaf € 13,00
Ayurveda Pitta Olie
Ayurvedische lichaams en massageolie voor het Ayurveda ''Pitta'' lichaamstype. Verkoelend en heerlijk geurend naar lavendel en rozen, perfect om de vurige pitta-dosha meer in balans te brengen. Verzorg er je huid mee, masseer het in, of als ... (meer lezen)
vanaf € 13,00
Ayurveda Vata olie
  Ayurvedische lichaams- en massageolie, in het bijzonder geschikt voor het Ayurvedische type ''Vata''. Verzorg er je huid mee, masseer het in, of als je slim bent: laat je het een ander doen! Maar hoe je het ook gebruikt, het is een ... (meer lezen)
vanaf € 13,00
Persoonlijke olie
Wil jij je eigen unieke Ayurvedische lichaams- en massageolie, anders dan wat er in mijn winkel te vinden is? Dan maak ik jouw flesje olie precies met wat jij wilt! Of het vanwege een allergie is, voorzichtigheid i.v.m. kruisbesmetting, je v ... (meer lezen)
€ 25,00
Pure Castorolie
250 ml heerlijke verzorgende pure, biologische castorolie, ook wel wonderolie genoemd. Deze castorolie komt van de vrucht van de Ricinus Communis, de ''wonderboom''. In de middeleeuwen noemde men het zelfs de ''Christusboom''. Hoe je de boom ... (meer lezen)
€ 13,00

Cadeaubon Massage of Ayurvedische behandeling

De bonnen zijn in te wisselen tot 1 jaar na aankoopdatum, en kunnen zowel digitaal als gratis per post worden opgestuurd. Geef je voorkeur aan tijdens het bestelproces. Massagebehandelingen worden alleen gegeven aan vrouwen, overige consulten zijn voor iedereen.

Cadeaukaart wordt verstuurd per post, digitaal of je haalt het af (op afspraak). Geef in het bestelproces je voorkeur aan. Digitaal heb je het snelst. Let op: lichaamsbehandelingen worden alleen gegeven aan vrouwen, houd hier rekening mee wanneer je een cadeaukaart koopt.

€ 45,00