Welkom! Je kan hier een cadeaubon kopen voor jezelf of iemand anders die je een fijne Ayurvedische behandeling gunt.
Houd rekening met een verzendtijd van 3-5 werkdagen. En ik probeer zo duurzaam/bewust mogelijk te verzenden, dus maak gebruik van eerder gebruikte dozen en vulmateriaal die nog genoeg zijn voor een 2e ronde. 

 

Wist je dat ik ook regelmatig maaltijden deel? Zowel Ayurvedische maaltijden zoals kitcheri/khichdi, als waar ik op dat moment lekker zin in heb ;) . Je kan me op de site van Thuisgekookt (klik hier) volgen voor updates.

 

Alvast veel plezier met je bestelling!

Groetjes, Marlise


Cadeaubon

De cadeaubonnen zijn te gebruiken voor alles dat ik aanbied: massage, consulten, olie, supplementen of cursus. De bonnen zijn in te wisselen tot 1 jaar na aankoopdatum, en kunnen zowel digitaal als gratis per post worden opgestuurd. Massagebehandelingen en massagecursus worden alleen gegeven aan vrouwen, overige consulten zijn voor iedereen.

Cadeaukaart wordt verstuurd per post, digitaal of je haalt het af (op afspraak). Geef in het bestelproces je voorkeur aan. Digitaal heb je het snelst. Let op: lichaamsbehandelingen worden alleen gegeven aan vrouwen, houd hier rekening mee wanneer je een cadeaukaart koopt.

€ 60,00

ayurvedische massage olie & lichaamsverzorging

Ayurveda Vata olie
Ayurvedische lichaams- en massageolie, in het bijzonder geschikt voor het Ayurvedische type ''Vata''. Verzorg er je huid mee, masseer het in, of als je slim bent: laat je het een ander doen! Maar hoe je het ook gebruikt, het is een weldaad v ... (meer lezen)
vanaf € 13,00
Ayurveda Pitta Olie
Ayurvedische lichaams en massageolie voor het Ayurveda ''Pitta'' lichaamstype. Verkoelend en heerlijk geurend naar lavendel en rozen, perfect om de vurige pitta-dosha meer in balans te brengen. Verzorg er je huid mee, masseer het in, of als ... (meer lezen)
vanaf € 13,00
Zwangerschapsolie
Ayurvedische zwangerschapsolie: lichaams- en massageolie voor moeders (in wording). Als cadeau voor de zwangerschap of om jezelf heerlijk mee te verwennen en je lichaam die welverdiende verzorging te geven van al het harde werk dat het nu le ... (meer lezen)
vanaf € 13,00
Ayurveda Kapha Olie
Heerlijk kruidige, verwarmende Ayurvedische olie voor het ''kapha'' lichaamstype. Verzorg er je huid mee, masseer het in, of als je slim bent laat je het een ander doen! Maar hoe je het ook gebruikt, het is een weldaad voor je huid, onderlig ... (meer lezen)
vanaf € 13,00
Persoonlijke olie
Wil jij je eigen unieke Ayurvedische lichaams- en massageolie, anders dan wat er in mijn winkel te vinden is? Dan maak ik jouw flesje olie precies met wat jij wilt! Of het vanwege een allergie is, voorzichtigheid i.v.m. kruisbesmetting, je v ... (meer lezen)
€ 25,00