Wil je een afspraak maken? Dit kan je zelf doen via het online reserveringssysteem. Heb je vragen vooraf, wil je een offerte opvragen of een coachingstraject beginnen en overleggen? Mail me gerust of laat ook daarvoor een berichtje achter. Wil je mee doen aan een cursus, dan kan je via deze link inschrijven voor de abhyanga massage cursus, en via deze link voor de ayurveda basis cursus. 

GEGEVENS

Vleutenseweg 82

3532 HM Utrecht

info@marmamama.com

KvK 69948038

Btw (op aanvraag)

www.facebook.com/marmamamautrecht

 

Om andere klanten niet te storen tijdens hun afspraak en om de balans tussen werk en prive te bewaken in mijn praktijk aan huis, wil ik je verzoeken om alleen op afgesproken momenten langs te komen. Zo kan ik jullie tijdens je afspraken en mijn gezin buiten werk om de best mogelijke aandacht bieden. Bedankt! 

Openingstijden

Ma: 09:00-14:00

Di: 09:00 - 16:00

Wo: 11:00 - 19:00

Do: 09:00 - 19:00

Vrij: 09:00 - 14:00 / 17:00 (om de week)

 

ROUTE

De praktijk ligt op 8 minuten lopen van Utrecht Centraal. Neem uitgang Jaarbeursplein, steek het plein over richting de tram en het NH hotel en loop de wijk achter de grote moskee in.

 

Als je met de bus wil komen is de dichtsbijzijnde halte (4 minuten lopen) de Hasebroekstraat. 

 

Kom je met de auto? Je kan voor de deur (betaald) parkeren. Er wordt hier momenteel veel aan de weg gewerkt, dus houd rekening met extra reistijd ivm omleidingen. 

 

Dit is ook de locatie waar de abhyanga massage cursus en ayurveda basis cursus worden gegeven.

CONTACTFORMULIER

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.