Opleidingsaanbod / workshops


Aanbod

Abhyanga massage cursus

Wil je ook leren masseren op de traditionele Indiase / Ayurvedische manier? Abhyanga is de meest favoriete en ontspannende lichaamsmassage uit de Ayurveda. 

Leer de fijne kneepjes van het vak, het gieten van de  warme olie, welke olie en massagestijl past per lichaamstype en vooral: zelf heerlijk gemasseerd worden door je medecursisten. Het hele jaar door worden cursussen georganiseerd, in weekenden en in de avond. Lees hier verder over inhoud, data, prijs en beschikbaarheid. 


Basiscursus ayurveda

De basis van Ayurveda samengevat om meer te leren over je eigen gezondheid en hoe je beter voor jezelf kan zorgen. In drie avonden behandelen we concepten als dosha's, guna's en agni, en starten we elke avond door met elkaar warm Ayurvedisch (en vegetarisch) te eten.


Lunchbreak workshops

Ayurveda & mindfulness bedrijfstraining. Interactieve, korte cursussen voor bedrijven / teams voor mentale gezondheid en werken vanuit een vernieuwde bron van inspiratie en energie. Via Zoom, dus door heel Nederland (ook internationaal / English) vanaf 30 minuten. 

 

Tijdelijk niet beschikbaar tot start 2024. 

Partner massage workshop

Hoe mooi is het om te leren hoe je je partner een fijne massage kan geven, en tegelijkertijd ook te mogen ontvangen? Leer het tijdens de Ayurvedische partner massage workshop waar jij en je partner de achterkant van het lichaam leren masseren volgens de Ayurvedische wijze voor de rug, nek, schouders, armen en handen. 

 

Voor: koppels, vrienden of familie.


shiroabhyanga workshop

Nieuw! Vanaf 1 november 2023.

 

Leer de Indiase hoofdmassage: shiroabhyanga. Deze massage die ook voorkomt in de volledige abhyanga kan ook als losse behandeling worden gegeven. De onderdelen die je leert tijdens deze cursus zijn: nek, rug, schouders, gezicht, hoofdhuid en verschillende marmapunten (drukpunten). 


shirodhara workshop

Nieuw! Vanaf 1 november 2023.

 

 

[Wordt aangevuld]


nasya & basti workshop

Nieuw! Vanaf 1 november 2023.

 

 

[Wordt aangevuld]


udvartana workshop


Locatie

Praktijk Marmamama 

Trumanlaan 70

3527 BR Utrecht

Reviews