Sinds kort stel ik elke dinsdagavond mijn huis open om samen te mediteren. Iedereen is welkom. Er komen verschillende meditatievormen en/of mantra's aan bod, waarbij ik na een korte uitleg de sessie zal inleiden met een meditatiebel en hiermee ook het einde zal aangeven. 

 

Je kan je tot op de dag zelf nog opgeven. Dit kan via info@marmamama.com of het contactformulier hier. De ene keer is het ''druk'' en kan je hier met 5 man zitten, de andere keer mediteren we misschien samen. Mee mediteren is gratis als je dat wil of jouw situatie dat niet toelaat, of op basis van het Dana principe. Dana is een bijdrage van de leerling aan de leraar om de beoefening draaiend te houden. Dit kan door materiële Dana (geld of goederen), diensten Dana en overdracht Dana (kennis of wijsheid). 

 

De meditatie begint om 21:00 stipt. Zorg dat je hiervoor al aanwezig bent en klaar zit voor de meditatiebel om 21:00 het begin aanduidt. Ongeveer 45-60 minuten later luidt de tingsha weer en mag je zonder spreken de locatie te verlaten.