Lees hier wat men zegt over Marmamama. Het is heel waardevol voor  mij en anderen om te horen hoe jij je afspraak hebt ervaren. Laat het ze weten via Google, Facebook of als connectie op Linkedin. Bedankt!

Trustpilot (cursus)

Ellen:

Ik was op zoek naar een ayurvedische massage en kwam op internet de praktijk van marmamama tegen.

Deze sprak mij gelijk aan. Kleine groepjes, alleen vrouwen. Ingeschreven en gelijk een hele leuke lieve mail. Voelde gelijk goed. En wat heb ik leuke dagen gehad! Marlise geeft heel fijn les. Heeft aandacht en tijd voor je. Verzorgt zelfs een super lekkere warme ayurvedische lunch voor je. Ik ben superblij dat ik deze cursus heb gevolgd. Echt een aanrader!!

 

E Brunsting: 

Ik heb onlangs de 3-daagse cursus Ayurvedische Massage gevolgd bij Marlise van Marmamama. Ik heb zo’n mooie massage mogen leren van haar. Marlise is open, kundig en gezellig (ze kan ook heerlijk koken; de lunch was iedere keer jummy). Ik kan iedereen die op een fijne ontspannende en toch gedegen manier een cursus wil volgen Marmamama aanbevelen!

 

Eline: 

In de afgelopen periode heb ik de 3 daagse ayurvedische "Abhyanga" massage cursus gevolgd bij Marlise van Marmamama. Dit vond ik in 1 woord GEWELDIG!!!

3 hele zaterdagen in een veilige en relaxede omgeving samen met een klein groepje vrouwen de ayurvedische oliemassage leren geven en ook ontvangen..... heerlijk!

Marlise is zeer hartelijk, kundig en enthousiast en weet dit ook over te brengen op de cursisten. Er was tijd voor diepgang, maar ook voor een grapje. In de middag kregen we een heerlijke zelfgemaakte warme ayurvedische lunch. Al met al een absolute aanrader om deze cursus te volgen!!!

 

Lot:

Cursus gevolgd bij Marlise. Een fijne, ontspannen en warme sfeer. Klein groepje met volledige aandacht. Een vat vol kennis en ook veel humor. Enorm van genoten en veel van geleerd! Absoluut een aanrader!

 

Meer reviews: https://www.trustpilot.com/review/marmamama.com 

facebook

Linkedin

google